Churchbook

Churchbook

Staat u al geregistreerd met uw e-mailadres bij de Baptisten Gemeente Enschede (BGE) voor onze digitale informatie? Dan heeft u zich waarschijnlijk ook al aangemeld bij Churckbook, de ledenadministratie en infoplek van onze gemeente. De bijbehorende app heet BGE Trefpunt, superhandig op uw telefoon of iPad. 

Naast dat u in Churchbook adressen en verjaardagen van gemeenteleden, ons indentiteitsbewijs, de structuur van de BGE, de agenda van de kerk, informatie over de kringen en bedieningen vindt,  kunt u daar ook kerkdiensten terugkijken, gebedsverzoeken doen en via de GIVT giften overmaken.

Maar Churchbook wordt steeds verder uitgebreid, zoals de mogelijkheid om hulp te vragen en/of gratis hulp of producten aan te bieden. Prachtig toch? Hoe dit werkt leest u verderop.

Nog niet bekend met Churchbook? Lees snel verder!

Aanmelden  in Churchbook?

Ga dan naar   https://baptisten-enschede.churchbook.nl
Leden en vrienden melden zich aan met het email-adres dat bekend is bij de administratie van BGE. Voor diegenen die het wachtwoord van Churchbook niet (meer) weten: kies voor de optie “wachtwoord vergeten” en u krijgt een link in uw mail waarmee het account geactiveerd kan worden.

Lukt dit niet, dan kan het zijn dat uw email-adres niet bekend is. Neem dan contact op met administratie@baptisten-enschede.nl

Wilt u praktische hulp bij het de installatie of het gebruik van Churchbook?
Meldt u zich dan bij de Werkgroep Dat Werkt via Nicole de Jong, tel. 06-21902953, mail colleke69@live.nl 

Vraag en aanbod in Churchbook

Elkaar van dienst zijn is van belang! Maar ook als u hulpbehoevend bent in welke vorm dan ook, mag u uw broeders en zuster om hulp vragen!
Daarom heeft Churchbook nu ook een mogelijkheid om die oh zo nodige hulp te vragen binnen de gemeente of om een gratis product of gratis dienst aan te bieden! Alles uiteraard zonder kosten!

Hoe werkt Vraag en aanbod in Churchbook?

– Open Churchbook/de BGE-app
– Ga via de drie streepjes links boven naar het Menu
– Kies Vraag en aanbod
– Klik op de zwarte balk ‘advertentie plaatsen’
– Volg nu van boven naar beneden de in te vullen items en omschrijft uw vraag/aanbod
– Voeg eventueel een foto toe
– Klik op het balkje ‘Advertentie opslaan’

Uw bericht wordt nu zichtbaar op het Prikbord en men kan reageren door contact met u op te nemen. Door te scrollen in de startpagina ziet u de geplaatste advertenties. De advertenties verlopen automatisch na 2 maanden, maar u kunt uw eigen advertentie ook zelf verwijderen zodra uw vraag of aanbod afgewikkeld is.

Ook hier geldt: voor hulp meldt u zich bij de Werkgroep ‘Dat Werkt’ via
Nicole de Jong 0621902953 / 
colleke69@live.nl

Wilt u de app downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet

Via de google play app store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.churchbook.baptistenenschede&hl=nl

Of voor de Iphone/Ipad

https://apps.apple.com/ca/app/bge-trefpunt/id1480935923